02/06/2023 10:15AM
في خطوة صادمة، أعلن إيهاب صالح، مدير أعمال الفنانة المصرية شيرين عبد الوهاب السابق أنه سيتولى إدارة أعمال الفنانة كارمن سليمان.
وكتب ايهاب في تغريدة: "سعيد وبتشرف جدا أني أعلن إن من النهاردة مسكت رسميا إدارة أعمال النجمة كارمن سليمان. كارمن حد موهوب فوق الطبيعي، شخصية في منتهي الجمال والرقي. من وجهة نظري هي المستقبل عشان عندها كل الإمكانيات وهي عارفة إني فان (معجب) كبير ليها من قبل مشتغل معاها فعلا. كارمن إن شاء الله الميجاستار القادمة من مصر للكل الفترة الجاية وافتكروا كلامي ده كويس".
واضاف: "طول حياتي بحب التحدي والحمد لله بكرم وتوفيق من ربنا كبير دايما بكون قد التحدي. شكرا على كل الدعم من كل الناس وكل الامنيات الجميلة الفترة إللي فاتت وأللى جاي إن شاء الله. املى فيكم كبير بعد ربنا سبحانه وتعالى".
وختم صالح: "لجمهور كارمن بقي، الكل يجهز نفسه كويس، عشان إن شاء الله في اخبار كتير حلوة، وجامدة قريبا ويا رب ابقي عند حسن ظنكم".
شارك هذا الخبر
وزير الخزانة الأميركي بشأن حرب إيران: لا أعرف كم أسبوعًا سيستغرق الأمر
طيران الشرق الأوسط تلغي رحلات بيروت - دبي ورحلة عارضة بديلة
رجي وبلاسخارت: بحث سبل وقف التصعيد الإسرائيلي
وزير الأمن الإسرائيلي إيتمار بن غفير: أنا ونتنياهو وجهنا الجيش بهدم البنية التحتية في القرى الحدودية اللبنانية
الجامعة اللبنانية: استئناف العمل الإداري والأكاديمي غدًا
الادعاء على 4 عناصر من الحزب... إليكم التفاصيل
كاتس: بدأنا عملية برية... قاسم مختبئ والحزب سيدفع الثمن
وزير الدفاع الإسرائيلي: الجيش بدأ عملية برية في لبنان
آخر الأخبار
أهم الأخبار و الفيديوهات في بريدك الالكتروني
إشتراك
Contact us on
[email protected]
Copyright 2026 © - Elsiyasa